Otthonunk újjá varázslói

Az ideális dolog az lenne, hogy ha az embernek lenne elég ideje és energiája arra, hogy szépítse, csinosítsa a saját otthonát. Régen nem volt elég keret anyagilag minden feladatra mester embereket keresni, a családok összefogtak és úgy építettek egymásnak házat, úgy újítottak fel, manapság pedig már egy egyszerű tisztasági festés vagy festés is meghaladja a képességeinket. Ez természetes folyamat, hiszen ma már rengeteg féle technika, gép, szerszám és anyag kapható a piacon, amik között eligazodni igazság szerint csak az tud, aki nap mint nap benne van ebben a közegben és folyamatosan dolgozik és ilyen feladatokat lát el. Laikusként az ember gyorsan belezavarodik a lehetőségekbe és igazság szerint fogalma sincs egy idő után hogy számára melyik lenne a legjobb választás.

Van azonban a felújítással így egy hatalmas probléma. Nem is az, hogy költséges, mert az, de hát az ember azért dolgozik és azért nem csinálja maga meg ezeket a feladatokat, hogy ki tudja fizetni és hogy minőségi, tartós eredmény érjen el. Leginkább az a legnagyobb nehézség ma már, hogy egyrészt ki kell tudni választani a legjobbakat az elérhető mesterek és kivitelező csapatok közül, ami néha igen nehéz, másrészt pedig olyat kell találni ezek között, aki nem fél – egy év távlatában tudja vállalni a kivitelezést és a feladatok megoldását, hiszen sokszor arról beszélünk, hogy hihetetlen sok időre van szükség ahhoz, hogy a kivitelező egyáltalán el tudja vállalni a munkát.

Mi a festés terén kerültünk kapcsolatba a genezisbau csapatával és azt kell mondjam, hogy azóta már a gipszkartonozás és a burkolás feladatait is elvégezték nálunk, mert tökéletesen meg voltunk velük elégedve. Nem kértek fél éves várakozási időt még el tudják kezdeni a munkálatokat és bizony nagyon szépen és tökéletes eredménnyel dolgoztak és a minőség tartós állapotot is mutat. Éppen ezért csak javasolni tudom mindenkinek hogy vegye fel velük a kapcsolatot hogy ha felújítási munkálatok elvégzése terén kivitelezőre van szüksége. Biztos vagyok benne, hogy nem fogja megbánni.