Cégünk új partnere

Amikor én elkezdtem a jelenlegi munkahelyemen dolgozni még koránt sem gondoltam volna, hogy nem hogy nagyon nagy mozgást nem fogok véghez vinni a munkáltatók között, hanem közel tíz év távlatában egyáltalán nem fogok mozdulni sehova, ugyanis közel tizenegy éve dolgozom a jelenlegi munkahelyemen, és azt tudom mondani, hogy ez az első hely ahová a főiskola után felvettek. Nem mondom hogy hatalmas karriert csináltam itt, szépen fokozatosan lépdeltem a ranglétrán, és azt gondolom, hogy el is értem azt a szintet amit a családalapítás és a gyerekvállalás előtt szerettem volna, ami persze azért még várat magára, de az öt éves tervben mindenképpen benne van.

Igazság szerint iszonyatosan szeretek itt dolgozni. Szeretem a munkát amit csinálok nap, mint nap, szeretek az embereknek segíteni és szeretem a munkatársaimat is, sőt, abban a nagyon kiváltságos helyzetben vagyok, hogy az én főnököm nem csak hogy maximálisan képzett és tapasztalt szakmailag, hanem emberileg is nagyon jó viszonyt ápol mindenkivel, egyszóval egy nagy család vagyunk itt benn, és nem sűrűn fordul elő, hogy bárki közülünk máshova megy dolgozni vagy felmond. Egy csapatként segítjük a másikat és kiállunk egymásért, ilyen tekintetben pedig iszonyatosan hatékonyan és eredményesen tudunk együtt dolgozni, ami a vezetőségben is elégedettséget kelt, és ez nem sűrűn mondható el bármelyik másik multinacionális cégnél.

Persze azért változások mindig vannak, most például egy számunkra kifejezetten kedvező változás ment végig a cég életében, hiszen az iszereles.hu csapattal kezdtünk el együtt dolgozni az iphone telefon szervíz szolgáltatás tekintetében, ami azért nagyon fontos, mert az előző szolgáltatóval már nem csak nehéz volt együtt dolgozni, hanem számos hibát is vétettek sajnos, és a mi osztályunk felelőssége az, hogy az eszközök és az adatok maximális biztonságban legyenek a munkavállalók által használt telefonok tekintetében is, ami azért nagyon nehéz, met már egy óra latt is annyi képet és információt gyűjtenek össze, ami egy rosszul sikerült kijelzőcsere esetén végzetes adatvesztést okozhat, mivel nem volt még egészen egyszerűen ebben az esetben a biztonsági mentésnek végig futnia.

Az iszereles csapatával azonban tökéletesen elégedettek vagyunk. Rugalmasan és hatékonyan lehet velük együtt dolgozni, amit mi nagyon szeretünk, lelkiismeretes munkát végeznek és szakmailag magasan képzettek, az iphone szerelés árak viszonylatában pedig magasan a legjobb ár-érték arányban dolgoznak. Mi imádjuk őket és nagyon örülünk hogy cégünk új partnereként köszönthetjük őket. Az ilyen változásokat kifejezetten szeretjük.